mobile
Info ROOM RESERVATION →

Este locul în care vă puteți delecta simțurile cu preparate culinare și băuturi atent selecţionate. Ambianța elegantă și cultura culinară propun o bucătărie internațională și cele mai proaspete ingrediente regionale interpretate într-o manieră contemporană. Restaurantul cu o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internațional precum și posibilitatea organizării de evenimente corporate și private, prezentări și degustări tematice. Specialiștii noștrii în gastronomie vă propun produse proaspete, organice care completează meniul distins al restaurantului. Un meniu săptămânal vă oferă noutăți culinare, iar pieptul de rață cu sos de merișoare și mousse-ul de ciocolată Cacao Barry sunt recomandările noastre, care încântă prin finețea și rafinamentul gustului. Program de funcționare: 11:00 – 23:00 Parcare gratuită pentru oaspeți Zonă pentru fumători

Tournedos "Rossini" / 250g
foie gras la tigaie, muşchi de vită Argentina, tartă de cartofi, spanac sote, ciuperci Shiitake cu reducţie de vin de Porto
Rulou din pulpă de miel / 250g
marinat în condimente mediteraneene, cuşcuş, caise deshidratate, năut şi legume
Piept de curcan cu sos de ciuperci și vin Marsala / 250g
sos de ciuperci cremos, vin Marsala, fettuccine proaspete şi verdeţuri
Piept de raţă Rougie / 250g
cu glazură de portocală şi anason, varză roşie aromată cu pancetta afumată,mere verzi, crochete de cartofi cu trufe şi sparanghel sote
Piept de pui Supreme / 250g
sos cremos de cocos şi curry Massam, pe pat de orez Jasmine şi fettuccine de legume
Mușchiuleț de porc caramelizat / 250g
servit pe pat de cartofi cu rozmarin și legume stir fry
Muşchi de vită Argentina / 180 g
Antricot de vită Black Angus / 220 g
Vrăbioară de vită Sirloin / 180 g
Cotlet de miel Noua Zeelandă / 250 g
Cotlet de porc Mangaliţa / 220 g
Cremă de conopidă / 300ml
supă cremoasă de conopidă cu infuzie de nucșoară și usturoi prăjit
Cappuccino din ciuperci Shiitake / 300ml
cu spumă de lapte, chipsuri de Prosciutto, ciuperci Shiitake și micro cress
Supă franțuzească de ceapă / 300ml
cruton aromatizat și gratinat cu brânză elvețiană La Gruyère
Supă asiatică Tom Yum / 300ml
colțunași umpluți cu fructe de mare, Massam curry, lemongrass și aromă de pește
Choccopassion / 100g
mousse de ciocolată belgiană neagră și fructul pasiunii
Mousse de ciocolată albă și cocos / 100g
mentă, perle de ciocolată neagră și sos de zmeură
Purple Sunset / 100g
mousse de coacăze negre și mango
Chocolate Meolleux / 100g
prăjitură din ciocolată de origine unică, servită cu înghețată Thai de vanilie
Panna Cotta cu fructe de pădure / 100g
Panna Cotta infuzată cu vanilie, fructe de pădure marinate în rom, spumă de căpșuni și burete de fistic
Crème Brûlée Grand Marnier / 100g
servită cu o notă de zahăr caramelizat
Selecție de înghețată artizanală / 50g
înghețată făcută în casă, cu ingrediente naturale
Cartofi / 150g
copți și umpluți, la cuptor cu rozmarin, prăjiți de casă
Legume / 150g
la grătar, Ratatouille, ciuperci sotate
File de somon Norvegia cu sos Teriyaki / 250g
servit cu orez auriu prăjit, sparanghel sote, rădăcină de lotus și micro cress
Ton roșu / 200g
piure de mazăre, pastă de ardei roșii copți, orez negru și micro cress
File de păstrăv afumat / 250g
cu cremă de cartofi infuzată cu trufe și legume
Halibut la grătar în crustă de Prosciutto / 200g
emulsie de4 morcovi și ghimbir, risotto cu roșii uscate, sparanghel
Creveți Cajun și ragout de legume / 200g
serviți cu orez Jasmine cu bob lung șu zucchini
Risotto cu fructe de mare și șofran / 300g
mix de fructe de mare, orez cremos Arborio, vin alb, unt, asezonate cu micro cress
Risotto cu pui și curry / 300g
pui suculent, orez cremos Arborio, mazăre, roșii uscate și chives
Risotto cu conopidă și Mascarpone / 300g
conopidă sote, nucșoară, brânză Mascarpone cremoasă, Parmesan și micro cress
Spaghete în două culori cu fructe de mare / 300g
paste proaspete în două culori cu fructe de mare, ulei de măsline, usturoi, pătrunjel și sparanghel
Papardelle cu pui și ciuperci / 300g
piept de pui suculent, ciuperci de pădure în sos cremos, Parmesan și sparanghel
Penne all'Arrabbiata / 300g
Pepperoncino, sos de roșii aromatizat cu cimbrișor și busuioc, paste proaspete
Rouge Foie Gras Torchon / 100g
asezonat cu Five Spices Mix, marmeladă de hașmă, fistic, castraveți Cornichon și baghetă proaspătă prăjită
Biftec tartar / 150g
mușchi de vită proaspăt, preparat la masă cu sosuri și condimente
Creveți crocanți / 150g
creveți în crustă Panko, serviți cu sos Ponzu și rucola
Antipasto PRIVO / 180g
legume marinate, selecție de mezeluri, brânzeturi și măsline
Rulouri crocante cu rață afumată / 100g
julienne de carne de rață afumată și legume în crustă crocantă, cu sos dulce-picant
Somon afumat Kobachi cu avocado / 150g
pastă de curry roșu, avocado, roșii uscate, tartar de somon proaspăt și afumat Togarasi, Julienne de ridiche albă, micro cress
Salată Caesar / 150g
salată romană servită cu crutoane aromatizate, bacon crocant și sos Caesar
Salată Caesar cu pui / 250g
salată romană servită cu crutoane aromatizate, piept de pui, bacon crocant și sos Caesar
Salată Caesar cu creveți / 220g
salată romană servită cu crutoane aromatizate, creveți la grătar, bacon crocant și sos Caesar
Salată cu creveți și baby spanac / 200g
creveși poșați, baby spanac, praz crocant, suc de Yuzu, ulei de măsline X.V., praf Miso
Salată de pui Tandoori / 250g
piept de pui marinat Tandoori, mix de legume verzi, lipie libaneză prajită, dressing de usturoi prăjit
Salată de Gorgonzola cu merișoare / 200g
mix de legume verzi, Gorgonzola, merișoare, nuci caramelizate și dressing de oțet balsamic
Meniu