mobile

Despre Hotel Privo, Târgu Mureș

Amplasat într-o zonă retrasă și liniștită, aproape de centrul orașului Târgu Mureș, Privo este un concept hotelier în care istoria și modernismul se completează reciproc pentru a crea un stil distinct. Hotelul oferă oaspeților săi camere și apartamente exclusive care redefinesc criteriile de design și confort.

Privo este un refugiu minimalist pentru business și relaxare, unde designul propune un dialog cald și primitor cu ansamblul istoric format din Vila Csonka și parcul cu o suprafaţă de 3500mp.

Hotel

Situat în apropiere de centrul orașului Târgu Mureș, Hotel Privo vă oferă 40 de camere și apartamente clasificate la 4* și 5*. Hotelul este emblematic pentru ceea ce înseamnă noile standarde de ospitalitate și propune un concept ce aduce în prim plan vizibilitate și echilibrul liniilor, suprafețele mari vitrate oferind oaspeților o priveliște spre curțile interioare și terase.

Noul hotel întâmpină oaspeții cu o abordare modernă și un design simplu, aerisit, unde predominanța tonurilor neutre și a elementelor pline de culoare creează modele, linii de perspectivă și o atmosferă ce reflectă caracterul unic al locului.

Restaurantul, crama, sălile de conferințe și spa-ul sunt câteva dintre elementele prin care hotelul caută să ofere oaspeților simbioza perfectă între muncă și relaxare.

ROOM RESERVATION → Politica de Confidențialitate